Yritysvalmennus

Yrityksen tehokas ja tuloksellinen toiminta perustuu kaikessa yksinkertaisuudessaan suuntaan, laatuun ja määrään. Kun haet yritysvalmentajaa, ASSET yritysvalmennus on oikea valinta ja luotettava kumppani. Mistä tiedämme mitä meidän pitäisi tehdä? Totta, emme tiedäkään! Idea onkin siinä, että luotettavan sparraajan avulla voit irtautua vakiintuneista kuvioista ja hakea rohkeasti uusia ideoita.

Tulevaisuuden haasteiden ja mahdollisuuksien ennakointi, strategisen asiakaslupauksen kiteyttäminen ja vieminen arjen toimintaan varmistavat hyvän asiakaskokemuksen ja kilpailukyvyn.

Yrityksen koosta ja tarpeesta riippuen suunnittelemme yhdessä yrityksellesi sopivan etenemistavan. Yritysvalmennusohjelmassa käsitellään juuri niitä asioita, jotka ovat teille tärkeitä. Toisinaan on tarpeen keskittyä yhteen tai kahteen asiaan, joskus taas on tarpeen arvioida toimintaa laajemmin!

Myynti- ja yritysvalmennus ASSETin filosofiaan kuuluu usko organisaation voimaan, valmentavaan esimiestoiminnan ja osallistamiseen. Uskallus ja halu rohkeasti kehittää toimintaa luo innostusta. Innostus tuo menestystä!

Tutustu yritysvalmennusohjelman sisältöön!

Olethan yhteydessä! Soita 0400 421 974, laita sähköpostia annukka / ät / assetvalmennus / piste / fi tai jätä viesti yhteydenottosivun kautta!