Toiminnan johtaminen

Toiminnan johtamisen valmennusohjelma

Toiminnan johtamisen valmennusohjelma keskitytään tavoitteellisen ja tuloksellisen toiminnan johtamiseen. Valmennus antaa konkreettisia työkaluja omaan toiminnan ja toimintaympäristön analysointiin sekä konkreettisten toimenpidesuunnitelmien tekemiseen ja toiminnan seurantaan.

Toiminnan johtamisen valmennusohjelma soveltuu johtajien ja esimiesten oman johtamisosaamisen kehittämiseen, johtamis- tai esimiestehtäviin siirtyville henkilöille ja kun halutaan kehittää oman organisaation tuloksellista ja tavoitteellista toimintaa.

Toiminnan johtamisen valmennusohjelman sisältö:

Tuloksellisessa toiminnan johtamisessa suunta, laatu ja määrä ovat oikein suunnattu ja tasapainossa. Valmentavalla esimiestoiminnalla ja osallistamalla henkilöstö toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen luodaan pohja innostavalle ilmapiirille ja henkilöstön sisäiselle motivaatiolle.

Toiminnan johtamisen valmennusohjelman voi valita omana kokonaisuutena tai osana laajempaa kokonaisuutta yhdistäen esimerkiksi strategisen johtamisen ja/tai strategisen osaamisen kehittämisen valmennusohjelmiin.

Olethan yhteydessä, keskustellaan lisää!

Soita 0400 421 974, laita sähköpostia annukka / ät / assetvalmennus / piste / fi tai jätä viesti yhteydenottosivun kautta!