Tarinani

”Alussa olin vaan into piukeena, myöhemmin matkan varrella on osaamista kehittynyt niin omassa tekemisessä, kuin tiimin kehittämisessä ja innostavan ilmapiirin luomisessa. Askel kerrallaan olen oppinut uutta ja siirtynyt vähitellen laajempien kokonaisuuksien hallintaan ja monikulttuuriseen toimintaan”.

Valmentava esimiestoiminta, tuloksellinen toiminnanjohtaminen ja tavoitteellinen liiketoiminnan kehittäminen on kiehtovaa ja innostavaa. Rakkaus myyntiin on seurannut minua koko kehityskaareni ajan. Mikään ei ole sen hienompi tunne, kun huomaa, että asiakas on todella tyytyväinen tekemääsi työhön ja siihen, miten autat häntä oman toiminnan kehittämisessä. Oman osaamisen jatkuva kehittäminen on minulle tärkeää, olen myös aktiivinen osallistuja alan eri tilaisuuksissa ja innokas verkostoituja.

Olen aina nauttinut tuloksen tekemisestä. Nyt nautin siitä, että pääsen tukemaan erilaisia asiakkaita osaamisen kehittämisessä ja auttamaan erilaisissa muutostilanteissa.

Miksi olisin sinulle avuksi ja saisit todellista hyötyä yhteistyöstä?

Meistä varmasti kaikki ovat osallistuneet johonkin loistavaan koulutukseen, mutta huomaamme parin viikon päästä ”unohtaneemme” saadut ideat. Myynti- ja yritysvalmennus ASSETin koulutuksissa ja valmennuksissa päähuomio on asioiden oivalluttamisessa ja tavoitteellisessa toiminnan kehittämisessä. Arjen haasteista keskustellaan vahvasti ja haetaan yhdessä hyviä käytännönläheisiä tapoja toimia.

Olethan yhteydessä!

Soita 0400 421 974, laita sähköpostia annukka / ät / assetvalmennus / piste / fi tai jätä viesti yhteydenottosivun kautta!

Ystävällisin terveisin,

Annukka Sumkin
CEO

 

LinkedIn-profiilini