Strateginen johtaminen

Strateginen johtaminen

Yrityksen menestyksen ja kilpailukyvyn kulmakivet päätetään ja kirkastetaan onnistuneessa strategiassa. Yrityksen strategisia peruspilareita ovat visio, missio, arvot, ydinosaaminen, asiakaslupaus ja strategia.

Toimiva strategia ohjaa vahvasti arjen toimintaa ja on koko organisaation yhteinen asia.

Osaava johtaminen on kriittinen menestyksentekijä. Osaava ja innostava johtaminen lisäävät organisaation kilpailukykyä, auttavat varmistamaan hyvän asiakaskokemuksen ja tekevät yrityksestä kiinnostavan työnantajan.

Strategisen johtamisen valmennusohjelmassa paneudutaan mm. yrityksen strategisiin peruspilareihin, strategisen johtamisen vastuihin, analysointityökaluihin, johtamisen murrokseen, valmentavaan esimiestoimintaan, henkilöstön hyvinvointiin, digitalisoitumisen sekä viestinnän ja verkostoitumisen merkitykseen johtamisessa.

Strategisen johtamisen valmennusohjelma soveltuu mm. johtajien johtamisosaamisen kehittämiseen, johtamistehtäviin siirtyville henkilöille ja silloin kun halutaan arvioida ja kehittää oman organisaation johtamisprosessia.

 Strategisen johtamisen valmennusohjelman sisältö:

Strategisen johtamisen valmennusohjelman voi valita omana kokonaisuutena tai osana laajempaa kokonaisuutta yhdistäen esimerkiksi toiminnan johtamisen ja/tai strategisen osaamisen kehittämisen valmennusohjelmiin.

Olethan yhteydessä, keskustellaan lisää!

Soita 0400 421 974, laita sähköpostia annukka / ät / assetvalmennus / piste / fi tai jätä viesti yhteydenottosivun kautta!